Voor elke zorgrpofessional een gepersonaliseerde auto

Voor elke zorgprofessional een gepersonaliseerde auto

“Het gaat om de details,” zegt Richard Prins, eigenaar van Zorgdetail BV. Deze zorgorganisatie doet haar naam eer aan, want elke bedrijfsauto ziet er piekfijn uit. “We kunnen natuurlijk niet zonder auto’s, maar een auto is tegelijkertijd een rijdend visitekaartje. Daarom staat op elk exemplaar ons logo én de naam van de zorgprofessional die hem gebruikt.”

Op een prettige manier zaken doen
Richard is zeer tevreden met de service van Blankert Shortlease en zet dit bedrijf graag even in het zonnetje. Anderhalf jaar geleden kwam hij er voor het eerst en zoals hij zelf zegt: “Een goed begin is het halve werk. Simo-Jan Vaartjes, manager van dit shortlease- en verhuurbedrijf, weet goed wat service is en doet zaken op een prettige no-nonsense manier.”

Kwaliteit en betrouwbaarheid
Een degelijke auto is noodzakelijk voor de zorgprofessionals van Zorgdetail BV. Zij moeten op elk moment van de dag (of nacht!) naar iemand toe kunnen gaan om zorg te verlenen. Simo-Jan vertelt hoe Richard tot een keuze is gekomen: “Hij heeft een zorgvuldige afweging gemaakt op basis van het gebruik van de auto’s. De meeste zorgprofessionals rijden in een witte Fiat 500, die een opvallend leuke vormgeving heeft en ook betaalbaar, zuinig en handzaam is.”

“De zorgprofessionals die veel lange ritten maken, hebben een Mercedes tot hun beschikking staan. Die is beter berekend op lange afstanden en biedt wat meer comfort. Beide merken staan voor goede kwaliteit en betrouwbaarheid. Je kunt hulpbehoevende mensen immers niet laten wachten op de zorg, omdat er iets mankeert aan de auto!” aldus Simo-Jan.

Meer werk, meer auto’s
In de zorgsector draait alles om flexibiliteit. Zorgdetail BV biedt flexibiliteit aan door zorgprofessionals in te zetten afhankelijk van de zorgbehoefte, maar weet zelf ook flexibel aanbod te waarderen. Richard licht toe waarom: “Steeds meer zorginstellingen en particulieren weten ons te vinden vanwege onze expertise en deskundigheid. We groeien continu en willen extra auto’s kunnen inzetten wanneer dat nodig is. Blankert Shortlease heeft gelukkig een ruime keuze aan auto’s die per direct beschikbaar zijn.”

Weinig risico
“Mocht er onverhoopt ooit minder werk zijn, dan is het handig om een leasecontract snel op te kunnen zeggen,” vervolgt Richard, maar dan schiet hij in de lach bij dit idee: “Van het opzeggen van een contract is trouwens nog geen sprake van geweest. Het aantal auto’s is alleen nog maar toegenomen. Toch is het prettig om weinig risico te lopen.”

Goed gevoel
De zorgprofessionals van Zorgdetail BV kunnen dankzij Blankert Autolease snel, veilig en zorgeloos naar zorginstellingen en particulieren reizen, zodat zij altijd netjes op tijd arriveren om met professionele deskundigheid zorg te verlenen. “En dat geeft gewoon een heel goed gevoel,” aldus Richard.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *