Dag en nacht aan het werk

Al jaren werken wij samen met Martine van Rhee. Zij is webdesigner en eigenaar van FameWebdesign. Meer dan tien jaar geleden begon zij als zelfstandige met het ontwerpen en bouwen van websites voor kleine en middelgrote organisaties. Dit doet zij nu nog steeds met veel creativiteit en enthousiasme. Dankzij Martine werken onze websites dag en nacht.

Eerste contact
In augustus 2004 nam Richard Prins, eigenaar van Zorgdetail BV, contact op met FameWebdesign. Martine vertelt hierover: ‘Hij vroeg me de websites www.zorgdetail.nl en www.jabkoprins.nl te ontwerpen en bouwen. De samenwerking verliep prettig en later volgden ook nog de websites www.sorgh.nl en www.zorgdetail-trainingen.nl.”

Typisch Zorgdetail
Als we haar vragen wat zij kenmerkend vindt voor Zorgdetail BV, zegt ze meteen: “Richard hecht veel waarde aan kwaliteit. Hij laat zijn waardering blijken, maar zal het ook laten weten als iets niet aan de verwachtingen voldoet. Daarnaast is hij een echte ondernemer die direct actie onderneemt en hij gaat ervan uit dat anderen dat ook doen. Verder is hij heel bevlogen. Hij gáát ervoor en dat typeert ook meteen de hele organisatie.”

Wel zelfstandig, niet alleen
Hoewel ze zelfstandig ondernemer is, staat Martine er niet alleen voor: “Ik werk samen met webdesigner Bas voor de technische vraagstukken en waarneming tijdens vakanties en drukke periodes. Want als er een probleem is met een website, moet dat meteen opgelost worden.”

Compliment
Op de vraag wat voor haar belangrijk is, antwoordt ze: “Voordat ik aan de slag ga met een ontwerp, zorg ik ervoor dat ik precies weet wat de klant voor ogen heeft en mooi vindt. Een opdrachtgever gaf mij eens een groot compliment toen ik het ontwerp liet zien. Ze zei dat het leek alsof ik in haar hoofd kon kijken!”

24/7 aan het werk
Onze websites zijn onze online visitekaartjes. Zij werken dag en nacht voor ons, eigenlijk net zoals wij dag en nacht paraat staan voor onze cliënten. Mede dankzij Martine kunnen onze zorgprofessionals precies dat doen waar zij goed in zijn: het bieden van zorg voor particulieren en het ondersteunen van gemeenten en zorginstellingen in het optimaliseren van zorg.

Dankjewel, Martine!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *