Alles moet er goed verzorgd uitzien

Studio Citroen zorgt al vanaf het allereerste begin van onze organisatie met grote betrokkenheid voor meerdere online en offline communicatiemiddelen waar we echt trots op zijn. Omdat we zeer tevreden zijn over het creatieve werk van Jasper van Engelenhoven, grafisch vormgever en eigenaar van Studio Citroen, zetten we hem graag een keer in het zonnetje.

Ook Jasper vindt dat de samenwerking uitstekend verloopt en we kijken dan ook uit naar nog veel meer mooie, nieuwe marketingacties die we gezamenlijk bedenken. Jasper werkt graag voor ons, want:

“Zorgdetail biedt zorg op een manier die andere zorginstanties niet kunnen bieden. Als het beter gaat met Zorgdetail, dan gaat het beter met de mensen”, aldus Jasper.

Creatieve concepten
Studio Citroen is een reclamebureau in Woudenberg en zorgt er keer op keer met een creatief concept voor dat onze boodschap op een originele en opvallende manier wordt overgebracht naar zorginstanties, gemeenten en particulieren.

Een voorbeeld voor zo’n creatief concept is de folder van Sorgh, onderdeel van Zorgdetail BV, die we samen met een echte prikpen aan zorginstanties toezenden. Jasper heeft wat betreft beeld en tekst het thema ‘prikken’ gekozen als leidraad voor onze boodschap: “Personeelstekort? Prik een datum voor een afspraak.” Met dit unieke communicatiemiddel springen we nu succesvol in op de dringende behoefte aan flexibel personeel.

Kwaliteit staat voorop
Studio Citroen begrijpt precies wat belangrijk is voor ons: kwaliteit. Daar betalen we graag een beetje extra voor. We kiezen voor communicatiemiddelen die er professioneel en goed verzorgd uitzien. Dat is exact waarvoor je bij Studio Citroen aan het juiste adres bent.

Jasper heeft voor ons al veel ontwerpen gemaakt en drukwerk geregeld. Denk daarbij aan visitekaartjes, briefpapier, ansichtkaarten, waterflesjes, koffiebekers, promotiemateriaal voor onze stand waarmee we op beurzen staan en belettering voor onze bedrijfsauto’s, ramen en gevels voor onze vestigingen in Barendrecht en Ruurlo.

Dankjewel, Jasper!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *